Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okula sivil gitmek

Rüyada okula sivil gitmek

Rüyada okula sivil gitmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, hayatının alt üst olacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, gülen yüzünün de solacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada okula sivil gitmek gördüyseniz:

  • Herhangibir şeyde kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada okula sivil gitmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sivil komutan görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak sorunlarının geçmişte kalacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet eder.

Rüyada sivil asker görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil general görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivil polis olmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, endişelerini silip atacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca delalettir.

Rüyada sivil polisle konuşmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, asık yüzlerin güleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments