Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıvası dökülmüş duvar görmek

Rüyada sıvası dökülmüş duvar görmek

Rüyada sıvası dökülmüş duvar görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada sıvası dökülmüş duvar gördüyseniz:

  • Politik olmak sizin yararınıza olacak.

Rüyada sıvası dökülmüş duvar görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret eder.

Rüyada duvara sıva yapmak yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada duvara sıva yaptığını görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet eder.

Rüyada duvara sıva yapıldığını görmek kazancını arttıracağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar sıvasının döküldüğünü görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar sıvası yapmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıvasız ev görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada sıva yapmak umutlanacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments