Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar sıvasının döküldüğünü görmek

Rüyada duvar sıvasının döküldüğünü görmek

Rüyada duvar sıvasının döküldüğünü görmek işleri yoluna sokacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, değer göreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine inanılır.

Rüyada duvar sıvasının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya belli seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada duvara sıva yapmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada duvara sıva yaptığını görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar sıvasının döküldüğünü görmek kazancın günden güne düşeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada duvara sıva yapıldığını görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar sıvası yapmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulur.

Rüyada sıvası dökülmüş duvar görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine işarettir.

Rüyada çamurla sıva yapmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işarettir.

Rüyada sıvalı ev görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments