Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıva yapmak

Rüyada sıva yapmak

Rüyada sıva yapmak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalettir.

Rüyada sıva yapmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza karışan veya zarar verebilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ev sıvası yapmak sorunlarını halletmeyi başaracağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurdan sıva yapmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşananları unutturacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işarettir.

Rüyada çamurla sıva yapmak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, anne baba dualarının alınacağına, borçların sonlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve sıva yapmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalettir.

Rüyada duvara sıva yapmak hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi sıva yapmak ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine delalet eder.

Rüyada duvar sıvası yapmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıva yapmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments