Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıvasız ev görmek

Rüyada sıvasız ev görmek

Rüyada sıvasız ev görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıvasız ev gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Rüyada evi sıva yapmak hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada sıvasız ev görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev sıva yapmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada sıvalı ev görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet eder.

Rüyada toprak sıvalı ev görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada evi sıva yaptırmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Rüyada çamur sıvalı ev görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni sıvanmış ev görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments