Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara sıva yapıldığını görmek

Rüyada duvara sıva yapıldığını görmek

Rüyada duvara sıva yapıldığını görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada duvara sıva yapıldığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Rüyada duvara sıva yapıldığını görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıva yapıldığını görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıvası dökülmüş duvar görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar sıvası yapmak çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, güzel bir haber almaya yorulmaktadır.

Rüyada duvara sıva yapmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar sıvasının döküldüğünü görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına rivayet eder.

Rüyada duvara sıva yaptığını görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada toprak sıvalı ev görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments