Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar sıvası yapmak

Rüyada duvar sıvası yapmak

Rüyada duvar sıvası yapmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, hayatından çıkaracağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar sıvası yapmak gördüyseniz:

  • Biraz heyecanlı dakikalar yaşadıktan sonra sorunu komşularınız ile birlikte çözeceksiniz.

Rüyada duvara sıva yapmak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar sıvası yapmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine işarettir.

Rüyada sıvası dökülmüş duvar görmek nimetin çoğalacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına inanılır.

Rüyada duvara sıva yaptığını görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada duvara sıva yapıldığını görmek geçim derdine gireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada duvar sıvasının döküldüğünü görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına işarettir.

Rüyada evi sıva yapmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Rüyada ev sıvası yapmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kötü günlerin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments