Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara sıva yaptığını görmek

Rüyada duvara sıva yaptığını görmek

Rüyada duvara sıva yaptığını görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, karlı işler alacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara sıva yaptığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi savunmasız yakalayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada duvar sıvasının döküldüğünü görmek yaşamın kolay hale geleceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıvası dökülmüş duvar görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada duvar sıvası yapmak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına inanılır.

Rüyada duvara sıva yapıldığını görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına işarettir.

Rüyada duvara sıva yapmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvara sıva yaptığını görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kara sıva görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sıva yapıldığını görmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments