Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara sıva yapmak

Rüyada duvara sıva yapmak

Rüyada duvara sıva yapmak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına tabir olunur.

Rüyada duvara sıva yapmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Rüyada duvara sıva yapmak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar sıvası yapmak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sıvası dökülmüş duvar görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara sıva yaptığını görmek iyilik ve güzellik bulacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, özel hayatında mutlu olacağına inanılır.

Rüyada duvar sıvasının döküldüğünü görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına tabir olunur.

Rüyada duvara sıva yapıldığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işlerinin karışacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çamurla sıva yapmak bazı kaynakların tükeneceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalettir.

Rüyada eve sıva yapmak maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments