Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmiş parmak görmek

Rüyada şişmiş parmak görmek

Rüyada şişmiş parmak görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet eder.

Rüyada şişmiş parmak gördüyseniz:

  • Siz, olayları diğerlerinden daha net görebiliyorsunuz.

Rüyada şiş parmak görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, ticaretinin gelişeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada parmak şişmesi görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına inanılır.

Rüyada parmağının şiştiğini görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada parmakları şiş görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada şişmiş parmak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulur.

Rüyada şişmiş parmak görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Rüyada parmaklarını şiş görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, borçlanıp, hasta olacağına delalettir.

Rüyada dişinin şişmesini görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments