Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmiş parmak

Rüyada şişmiş parmak

Rüyada şişmiş parmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, dertlerinin sonunun geleceğine delalet eder.

Rüyada şişmiş parmak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları ya da iş bölümünün faydasını görebilirsiniz.

Rüyada şişmiş parmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet eder.

Rüyada parmak şişmesi görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada şiş parmak görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kazancının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağının şiştiğini görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarını şiş görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına yorulur.

Rüyada şişmiş parmak görmek yüksek bir makama geleceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına delalettir.

Rüyada parmakları şiş görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada şişme yelek görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments