Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin şişmesini görmek

Rüyada dişinin şişmesini görmek

Rüyada dişinin şişmesini görmek büyük borçların altında ezileceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dişinin şişmesini gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlar tanınmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada dişini şiş görmek hayırlı bir yuva kuracağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada dişinin şişmesini görmek attığı her adımı düşüneceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin dişinin şiştiğini görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, darlığa düşeceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının dişinin şiştiğini görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine yorulur.

Rüyada dişi şişmiş görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada dişin şişmesini görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına delalettir.

Rüyada dişini şişmiş görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, mutluluk bulacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişin şiştiğini görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments