Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak şişmesi görmek

Rüyada parmak şişmesi görmek

Rüyada parmak şişmesi görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kazancının da eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada parmak şişmesi gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada şişmiş parmak görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek delalet eder.

Rüyada parmakları şiş görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada parmağının şiştiğini görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada şişmiş parmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, hayırlı haberlere tabir olunur.

Rüyada şiş parmak görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak şişmesi görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada parmaklarını şiş görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada dilinin şiştiğini görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, doğru kararların alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments