Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarını şiş görmek

Rüyada parmaklarını şiş görmek

Rüyada parmaklarını şiş görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, ferahlık veren sözler duymaya, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarını şiş gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, işleriniz ya da aşk hayatınızla ilgili konularda gerçeklerin anlaşılmasını sağlayacak ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada parmakları şiş görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiş parmak görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada parmaklarını şiş görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak şişmesi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada parmağının şiştiğini görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, zararların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişmiş parmak görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişmiş parmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments