Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakları şiş görmek

Rüyada parmakları şiş görmek

Rüyada parmakları şiş görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakları şiş gördüyseniz:

  • Alacağınız bir teklifi reddetmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada parmaklarını şiş görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, parasının azalacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada parmak şişmesi görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işarettir.

Rüyada şiş parmak görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine tabir olunur.

Rüyada şişmiş parmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, bir yandan cenaze olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına inanılır.

Rüyada parmakları şiş görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada parmağının şiştiğini görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, ana baba sözü dinlemeye, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada şişmiş parmak görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments