Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının şiştiğini görmek

Rüyada parmağının şiştiğini görmek

Rüyada parmağının şiştiğini görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işaret eder.

Rüyada parmağının şiştiğini gördüyseniz:

  • Siz gerçeğe odaklanmalısınız.

Rüyada parmak şişmesi görmek araba alınacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişmiş parmak görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, borçların kapanacağına işaret eder.

Rüyada şişmiş parmak depresyona gireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağının şiştiğini görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada parmaklarını şiş görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, saygınlığının artacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada parmakları şiş görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet eder.

Rüyada şiş parmak görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek rahata kavuşacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments