Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiş parmak görmek

Rüyada şiş parmak görmek

Rüyada şiş parmak görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ona özlemle sarılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işarettir.

Rüyada şiş parmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz.

Rüyada parmağının şiştiğini görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalet eder.

Rüyada şişmiş parmak huzurlu bir hayat süreceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiş parmak görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişmiş parmak görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine delalettir.

Rüyada parmaklarını şiş görmek güzel bir evliliğe, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak şişmesi görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakları şiş görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada şiş kebap pişirmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments