Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişme yelek görmek

Rüyada şişme yelek görmek

Rüyada şişme yelek görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada şişme yelek gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Rüyada şişme yelek görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yelek örmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işarettir.

Rüyada mavi yelek görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yelek görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada bebek yeleği ördüğünü görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yelek giydiğini görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yelek ördüğünü görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yün yelek giymek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments