Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini şişman görmek

Rüyada ölmüş birini şişman görmek

Rüyada ölmüş birini şişman görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, yalnız hissetmeye, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini şişman gördüyseniz:

  • Kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

Rüyada eşini şişman görmek muradının gerçekleşeceğine, borçların kapanacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada şişman erkek bebek görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına inanılır.

Rüyada birini çok şişmanlamış görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şişman tavşan görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada şişman gelin görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments