Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah şişman kedi görmek

Rüyada siyah şişman kedi görmek

Rüyada siyah şişman kedi görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah şişman kedi gördüyseniz:

  • İlişkileriniz hakkında, insanlar olur olmaz dedikodular üretebilirler.

Rüyada siyah şişman kedi görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada şişman kedi görmek çok sağlıklı olunacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman yılan görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada çok şişman olduğunu görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına tabir olunur.

Rüyada şişman köpek görmek dünya malı edineceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulur.

Rüyada kendini şişmanlamış görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini şişman görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments