Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada şişmanken zayıflamak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, problemlerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada kocasının zayıfladığını görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabanın zayıfladığını görmek ağız tadından olacağına, düşünmeden hareket edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun zayıfladığını görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, büyük bir işe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın zayıfladığını görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, her anlamda şifa bulmaya işarettir.

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın zayıfladığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, geriye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments