Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü şişman görmek

Rüyada ölüyü şişman görmek

Rüyada ölüyü şişman görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, yeni bir ortama gireceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü şişman gördüyseniz:

  • Bazı konulara dahil olmasını istediğiniz kişiler varsa istediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada ölüyü şişman görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına işarettir.

Rüyada çok şişman olduğunu görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, yazgısının güzelleşeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, işlerinin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman bir insan görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, kafasına göre birini bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman yılan görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hayallerinin suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada bir insanı şişman görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, deneyim kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments