Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman bayan görmek

Rüyada şişman bayan görmek

Rüyada şişman bayan görmek hayat boyu desteği olacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, hasta ise şifa bulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada şişman bayan gördüyseniz:

  • Farklı taraftan gelen öngörülmemiş bir öneri veya ima belli bir anlaşmanın, düzenlemenin veya üzerinde durulan bir konunun ihtiyacı olan şey olabilir.

Rüyada şişman bayan görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini şişman görmek şansın ve bahtın da açılacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini şişman görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, talihinin artacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, üzüntülerinin son bulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine işaret eder.

Rüyada şişman tavuk görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman bir kadın görmek istenmeyen bir yolculuğa, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yarınlara bakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments