Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman tavuk görmek

Rüyada şişman tavuk görmek

Rüyada şişman tavuk görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, istediği noktalara ulaşacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına yorulur.

Rüyada şişman tavuk gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime odaklanmalısınız.

Rüyada şişman tavuk görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada kızını şişmanlamış görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada birini şişmanlamış görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada şişman sevgili görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini şişman görmek huzurlu günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman birini dövmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü şişman görmek sevinçli haberlerin alınacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments