Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını şişmanlamış görmek

Rüyada kızını şişmanlamış görmek

Rüyada kızını şişmanlamış görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada kızını şişmanlamış gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kızını şişman görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet eder.

Rüyada kızını şişmanlamış görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini şişman görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada şişman bir kadın görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada şişman olduğunu görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada çok şişman olduğunu görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işarettir.

Rüyada şişman bir insan görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments