Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çok şişman görmek

Rüyada kendini çok şişman görmek

Rüyada kendini çok şişman görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, düzeninin bozulacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini çok şişman gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir.

Rüyada sevgiliyi şişman görmek nazara geleceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman insanlar görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok şişman adam görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, pişman olacağına işarettir.

Rüyada şişman inek görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, mülk sahibi olacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü şişman görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman bacak görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini çok şişman görmek daha iyi anlaşır olacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi şişman görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments