Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman olmak

Rüyada şişman olmak

Rüyada şişman olmak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, keyifli sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman olmak gördüyseniz:

  • Bilgi toplamaya çalışmalısınız.

Rüyada kızını şişmanlamış görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman fare görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada birini çok şişmanlamış görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret eder.

Rüyada siyah şişman kedi görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada zayıf birini şişman görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişman gelin görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet eder.

Rüyada şişman bebek görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına delalet eder.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments