Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta asılı kalmak

Rüyada ağaçta asılı kalmak

Rüyada ağaçta asılı kalmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta asılı kalmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanıı olasıdır.

Rüyada ağaçta asılı kalmak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tavanda asılı kalmak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine inanılır.

Rüyada çatıda asılı kalmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine yorulur.

Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerde asılı kalmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörde asılı kalmak kırılan kalbin onarılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde asılı kalmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments