Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde asılı kalmak

Rüyada gökyüzünde asılı kalmak

Rüyada gökyüzünde asılı kalmak iflas edeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zorluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde asılı kalmak gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizden bazılarının düzeltilmesinde veya daha hoş hale getirilmesinde karizmanızın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde asılı kalmak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarda asılı kalmak zorlukların ortadan kalkacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir yere asılı kalmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, engel teşkil edeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada havada asılı kalmak kazancın günden güne daha da artacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada pencerede asılı kalmak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerde asılı kalmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, modern insanlarla tanışılacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments