Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerde asılı kalmak

Rüyada bir yerde asılı kalmak

Rüyada bir yerde asılı kalmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerde asılı kalmak gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler hiç beklemediğiniz sağlık problemleri yaratabilir.

Rüyada yüksek yerde asılı kalmak ona dört elle gönülden bağlanacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bir yerde asılı kalmak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet eder.

Rüyada balkonda asılı kalmak güvensizlik duymaya, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine delalettir.

Rüyada çatıda asılı kalmak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, eğlenceli günler geçireceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada ağaçta asılı kalmak moralinin her zaman yerinde olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde asılı kalmak uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada pencerede asılı kalmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kazanç kapılarının açılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments