Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda asılı kalmak

Rüyada tavanda asılı kalmak

Rüyada tavanda asılı kalmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada tavanda asılı kalmak gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada tavanda asılı kalmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekte asılı kalmak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalettir.

Rüyada bir yerde asılı kalmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıda asılı kalmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iple asılı kalmak borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, elinin bollaşacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ipte asılı kalmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, evlat sahibi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına delalettir.

Rüyada balkonda asılı kalmak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments