Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde asılı kalmak

Rüyada asansörde asılı kalmak

Rüyada asansörde asılı kalmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına yorulur.

Rüyada asansörde asılı kalmak gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Rüyada asansörde asılı kalmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada balkonda asılı kalmak işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumda asılı kalmak uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada ipte asılı kalmak dualarının gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde asılı kalmak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada asılı kalmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, her istediğini elde edeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere asılı kalmak huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerde asılı kalmak endişelerinin yerini umudun alacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments