Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini şişman görmek

Rüyada sevdiğini şişman görmek

Rüyada sevdiğini şişman görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini şişman gördüyseniz:

  • Olan biteni öğrenmek için daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada sevdiğini şişman görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, zorlukların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman bebek sevmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına işarettir.

Rüyada birini çok şişmanlamış görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sabit geliri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman tavuk görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yolculuğa çıkmaya, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman bebek görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, günlerinin güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini şişman görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments