Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını şişman görmek

Rüyada kocasını şişman görmek

Rüyada kocasını şişman görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kocasını şişman gördüyseniz:

  • Uzlaşmakta zorlanabiliriz, rahatsız edici durumlar veya ufak tefek sakarlıklar ya da rahatsızlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada kocasını şişman görmek kazançta zarar edeceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada birini çok şişmanlamış görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman birine sarılmak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi şişman görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini çok şişman görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman tavuk görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada şişman adamla evlenmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, işyerini kapatacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments