Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini şişman görmek

Rüyada annesini şişman görmek

Rüyada annesini şişman görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sıkıntılara neden olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini şişman gördüyseniz:

  • Eğlence arayışı veya olanağı artıyor.

Rüyada annesini şişman görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada kızını şişmanlamış görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada şişman olmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişmanlık görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına delalettir.

Rüyada şişmanlayan birini görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu şişman görmek hedeflerine ulaşacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına delalettir.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, iyiliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada siyah şişman kedi görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments