Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişlik görmek

Rüyada şişlik görmek

Rüyada şişlik görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada şişlik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Rüyada dilinin şiştiğini görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ciğer şiş görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek kalp kırmayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada çorap şişi görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün ve şiş görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulur.

Rüyada şişmiş balon görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine işarettir.

Rüyada elinde şişlik görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada karnı şiş bebek görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments