Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer şiş görmek

Rüyada ciğer şiş görmek

Rüyada ciğer şiş görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, güzel bir yola çıkılacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ciğer şiş gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada ciğer şiş görmek zarara gireceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuzu ciğeri görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ciğer pişirdiğini görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada hayvan ciğeri görmek en yukarılara çıkacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ciğer yıkamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sağlık içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arnavut ciğeri görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun ciğeri görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ciğer kesmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments