Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinin şiştiğini görmek

Rüyada dilinin şiştiğini görmek

Rüyada dilinin şiştiğini görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına yorulur.

Rüyada dilinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar dikkat gerektiriyor.

Rüyada dilinin şiştiğini görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, sorunların gittikçe artacağına, lüks şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilin şiştiğini görmek tatsız durumlar yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kıllı dil görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına inanılır.

Rüyada birini dilsiz görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, refah içinde olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilin uzaması görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilinin düştüğünü görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, iyi zamanlar geçireceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek dili görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Rüyada dil pişirmek rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments