Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün ve şiş görmek

Rüyada yün ve şiş görmek

Rüyada yün ve şiş görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, inancının eksileceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına tabir olunur.

Rüyada yün ve şiş gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz yardım için para harcayabilirsiniz.

Rüyada yün şişi görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yün ve şiş görmek yaptığı hataları düzelteceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün çorap giymek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada koyun yün görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün yumakları görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ırmakta yün yıkamak bahtının da çok parlak olacağına, çok güzel günler görüleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada suda yün yıkamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yün hırka görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments