Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap şişi görmek

Rüyada çorap şişi görmek

Rüyada çorap şişi görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada çorap şişi gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Rüyada çorap şişi görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine inanılır.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağını şişmiş görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada burnunu şiş görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada vücudunda şişlik görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada elinde şişlik görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, başarısızlıklara düşeceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü şişmiş görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments