Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmiş balon görmek

Rüyada şişmiş balon görmek

Rüyada şişmiş balon görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişmiş balon gördüyseniz:

  • Değecek konularda bağışlar yapabilir veya yardımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada şişmemiş balon görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, hasret gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi balon şişirmek emeğinden hayır göreceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada şişirilmemiş balon görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada balon şişirdiğini görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine delalet eder.

Rüyada balon şişiren birini görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalettir.

Rüyada şişme balon görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişmiş balon görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada balon şişirmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments