Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişle yaralanmak

Rüyada şişle yaralanmak

Rüyada şişle yaralanmak nifak sokanların cezalandırılacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada şişle yaralanmak gördüyseniz:

  • O zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Rüyada şişle yaralanmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ip şiş görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada şiş et görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazın şiştiğini görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta şişlikler görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulak şiştiğini görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments