Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiş et görmek

Rüyada şiş et görmek

Rüyada şiş et görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiş et gördüyseniz:

  • Acilen iki taraf arasında bir bağ ya da denge oluşturmanız gerekebilir.

Rüyada diş eti şişmesi görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş etinin şişmesini görmek yanlış kişilere denk geleceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına işaret eder.

Rüyada şişte et görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kazancının azalmayacağına, rızkının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada et şişi görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiş et görmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada et şiş görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş etinin şiştiğini görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada diş etlerinin şiştiğini görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments