Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip şiş görmek

Rüyada ip şiş görmek

Rüyada ip şiş görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına yorulmaktadır.

Rüyada ip şiş gördüyseniz:

  • Eşinizle ya da sevdiğinizle birlikte her konuda birlikte birşeyler yapmak için harekete geçin.

Rüyada ip şiş görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada bacaklarını şişmiş görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalettir.

Rüyada kızgın şiş görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada şişlik görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalet eder.

Rüyada boğazda şişlik görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağını şiş görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada başında şişlik görmek bereketin ve verimin geleceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayır duası alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments