Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak şiştiğini görmek

Rüyada kulak şiştiğini görmek

Rüyada kulak şiştiğini görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kulak şiştiğini gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa, daha sessiz sedasız halledilmesinde fayda var.

Rüyada kulağın şiştiğini görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulak şiştiğini görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine delalet eder.

Rüyada kulağının şiştiğini görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada şişme bot görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Rüyada elin şiştiğini görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişin şiştiğini görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişirilmemiş balon görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, bekarlar için evlenmeye, elini eteğini her şeyden çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments