Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içine girmek

Rüyada karın içine girmek

Rüyada karın içine girmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, yaklaşan güzel günlere, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada karın içine girmek gördüyseniz:

  • Yaşam standardınızı yükseltmenize veya geleceğinizle ilgili olumlu adımlar atmanıza faydası olabilecek kişilerle konuşabilirsiniz.

Rüyada karın içine girmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, hayatının alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada karın üstünde koşmak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada karın üstünde kan görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına yorulur.

Rüyada karın bölgesinde yara görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada karın üstüne düşmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada karın yara olduğunu görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur ve karın yağdığını görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments