Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın yağdığını görmek

Rüyada karın yağdığını görmek

Rüyada karın yağdığını görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, ümitsizliğe, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın yağdığını gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada yağmur ve karın yağdığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın yağdığını görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine delalettir.

Rüyada karını hamile görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada şişkin karın görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada karın içine batmak yakın zamanda rahat edeceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yaşamın kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada karın mumbar yemek yeni bir ilişkiye başlayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine işaret eder.

Rüyada karın dolması yemek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde oturmak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çekilen hasretin biteceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments