Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişeyle su içmek

Rüyada şişeyle su içmek

Rüyada şişeyle su içmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına inanılır.

Rüyada şişeyle su içmek gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada bir şişe su içmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işarettir.

Rüyada su şişesinden su içmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, cesaretinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada şişeyle su içmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına inanılır.

Rüyada içki şişesinden su içmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, gelirinin de artmayacağına alamet eder.

Rüyada şişede su içmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam şişeden su içmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada pet şişeden su içmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada pet şişede su içmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments