Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pet şişeden su içmek

Rüyada pet şişeden su içmek

Rüyada pet şişeden su içmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, bolluğun sürekli olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pet şişeden su içmek gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olmamak için biraz daha yavaş hareket etmekte fayda var.

Rüyada pet şişede su içmek çok hayırlı insan olunacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada pet şişeden su içmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada pet şişede su görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına tabir olunur.

Rüyada pet şişeye su doldurmak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su dolu pet şişe görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, yeni bir ev alınacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pet şişe su görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, artık daha dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada pet su şişesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, art niyetli kişilere uyacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada ped şişede su görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, arkasından iyi konuşulacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments