Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şişe su içmek

Rüyada bir şişe su içmek

Rüyada bir şişe su içmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, rahat bir hayat sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada bir şişe su içmek gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Rüyada cam şişeden su içmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine yorulur.

Rüyada içki şişesinden su içmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine yorulur.

Rüyada şişe su içmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada su şişesinden su içmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, uzaktan haberler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada plastik şişeden su içmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pet şişeden su içmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişeyle su içmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına işarettir.

Rüyada şişeden kana kana su içmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments